L karnitin, vad är det för? Förstå steg för steg

L-karnitin är en kvartär Amin som naturligt produceras av kroppen i lever, njurar och hjärna, från aminosyrorna lysin och metionin. När det gäller mat är kött och mejeriprodukter de viktigaste kostkällorna för denna förening, som står för cirka 75% av den totala L-karnitin köpt på Snorbilligt som lagras i kroppen.

L-karnitins grundläggande funktion är generering av energi för celler, eftersom den verkar på de långkedjiga fria fettsyraöverföringsreaktionerna från cytoplasman till mitokondrier, vilket underlättar deras oxidation och generering av adenosintrifosfat (ATP). Lär dig om fördelarna med L-karnitin, vad det är för och dess funktioner här vid Tillväxttillskott.


Hur man tar L-karnitin?

Populariteten av L-karnitin har berott på dess ergogena potential, vilket är förknippat med förbättrad prestanda hos fysiskt aktiva individer som kompletterar föreningen. Dessutom tillåter oxidationsfunktionen hos fettsyror acetyl att komma in i Krebs-cykeln, vilket ökar cellens energitillgång och resulterar i effektivare produktion och utnyttjande av syre, vilket förbättrar förmågan att utföra fysiska uppgifter.

L-karnitin förhindrar också metaboliska avvikelser, förhindrar bildandet av alltför stora triglyceridnivåer och eliminerar riskfaktorer för kardiovaskulära sjukdomar som ateroskleros och därmed hjärtförhållanden.
L-KARNITIN: FÖRDELAR
L-KARNITIN: FÖRDELAR

Minskar risken för hjärtsjukdom; Hjälper till att bränna fett; Hjälper muskelmassa vinst; Har avgiftning Roll; Förhindrar metabolisk stress; Stärker immunförsvaret; Minskar muskelvävnadsskador.

Fördelar med L-karnitin?

L-karnitin ger fördelaktiga resultat för idrottare på grund av dess roll i lipidmetabolism, som hänför sig till minskningen av fettmassa och ökningen av muskelmassa. Dessutom är ämnet indikerat för uthållighetsutövare för att öka fettoxidationen under träning och spara muskelglykogen. Verkan av L-karnitin i mitokondriell oxidation av fettsyror tyder också på att dess tillskott kan generera mer energi tillgänglig i kroppen, förutom att sakta ner utvecklingen av trötthet och minska vävnadsskada efter träning.

L-karnitin är ett ämne som framställs som en fettbrännare, som ofta rekommenderas för förhållanden där man vill gå ner i vikt.1 emellertid görs verkan av L-karnitin i bantning indirekt. Detta beror på att föreningen har en dynamisk egenskap som använder fett från fettvävnad som bränslekälla, vilket bidrar till att minska kroppens fettprocent. Dessutom kan L-karnitin hjälpa till vid eliminering av lokaliserat fett baserat på stimulering av blodcirkulationen.
Yttrande från nutritionisten

L-KARNITIN: KVALITET TILLVÄXT KOSTTILLSKOTT

Tillväxt kosttillskott erbjuder en rad kosttillskott och vitaminer med maximal kvalitet och lågt pris för dig att genomföra i din äta rutin och njuta av de fördelar som erbjuds. I kombination med en balanserad kost och konstant övning av fysisk träning förbättrar våra produkter resultaten av träning och samarbetar för ett hälsosammare liv. Bläddra i vår katalog och njut av att veta alla våra erbjudanden.