Vad är en sexdocka?

En sexdocka är en sexleksak som är utformad i bilden av de hetaste kvinnorna på planeten. Kropparna är också anatomiskt korrekta. Från deras ögon, hela vägen ner till tårna, är kvinnliga och manliga real dolls tillverkade sakkunnigt för att se ut och känna sig som den äkta varan.

Det stora med en sexdocka är att du kan anpassa dockan för att passa dina önskemål. Oavsett om du föredrar mindre partners eller vill ha en fullformad sängpartner, kan du hitta vad du letar efter i sex dolls.

De flesta sexdukken kan köpas via sexdukken.com består av hela kroppen, från ansikte och huvud till bäckenet och benen. Men om du föredrar att du får en partiell sexdocka för att passa dina behov. Alla sexdockor kommer från sexdockan.com med de anatomiska kroppsdelarna som vagina, anus, penis och mun också. När allt kommer omkring är de sexdockor. I vissa fall är deras kroppsdelar avtagbara/utbytbara eller vibrerar.

En viktig skillnad är att sexdockor inte är sexrobotar. Sexrobotar har animatroniska funktioner och är utrustade med mer teknik. När det gäller vem som uppfann via http://seksinukkeja.fi/, går deras historia tillbaka till 1700-talet när sjömän skulle använda tyg sytt tyg för sex under långa resor.