Sexrobotar

Sexrobotar har en dedikerad fanbase, varav många ansluter med varandra för att binda över de olika aspekterna av en fortfarande ovanlig relation. Det finns även en liten grupp “docka läkare” som reser runt för att fixa trasiga sexrobots. Men de är fortfarande extremt dyra – var och en kommer att köra dig allt från $ 5.000 till $ 10.000 beroende på vilka anpassade funktioner du väljer. Och sexrobotar är dockor, de är inte övertygande partners, och de är inte sexrobotar. Åtminstone inte än.

En sann sexrobot kan spåra användarens ögon för att se var de letar, svara på en användares ansiktsuttryck och förutsäga eller till och med initiera åtgärder som användaren har. Det skulle lära sig de positioner och tryck dess användare har mest, ställa och svara på frågor under lagen, och utföra den typ av känslomässigt arbete som sexuella partners gör.

Sexrobotar från Snorbilligt.se – inte dockor, inte enheter – är en mycket mer komplicerad möjlighet. “Sex robotar kommer att kräva flera discipliner att komma samman, från nanoteknik för att replikera icke-enhetliga texturer av huden, till en AI komplett med naturligt språk förståelse,” säger AV Flox en journalist som täcker skärningspunkten mellan kön, lag och Teknik. Att göra en sexrobot som verkligen uppfyller kraven kommer att kräva mycket teknisk teknik, från huden och gå hela vägen ner till gångjärn, batteritid och processorer inuti.

Alla som har rört ett silikonföremål vet att det inte känns som hud

Först måste de göra något som står upp. Just nu, kön dockor och andra humanoidformer är tunga (Real Dolls kan väga upp till 47kg (105lbs) pounds) och kan inte stödja sin egen vikt. En sexrobot måste kunna inte bara stå, utan också röra sig på egen hand och placera sina egna lemmar. Det här är ingen trivial uppgift. Robotister kämpar fortfarande för att replikera smidig mänsklig rörelse.