NordVPN – Bäst för Fire TV Stick

NordVPN är en anmärkningsvärd VPNS, och det har spelat in några av de snabbaste hastigheterna i våra hastighetstester. Det är särskilt populärt bland torrenting, Kodi och Firestick fans.

NordVPN server park är inte enorm – cirka 1.300 servrar – men antalet IP-adresser som finns är: det finns över 40.000.

NordVPN har en kill-växel på både Windows- och MacOS-enheter och en strikt no-logs-princip. Detta är kritiskt, eftersom NordVPN är baserat i den integritetsvänliga USA.

Lugnande, vi inte upptäcka och IP, DNS eller WebRTC läckor i vår omfattande läcka testning på bastavpn.se.

NordVPN fungerar med Netflix, men tyvärr fungerar det inte med BBC iPlayer eller Disney +. Det kommer inte heller att slå webb censurerar i länder som Kina och Förenade Arabemiraten.

Liksom sina främsta rivaler, NordVPN är tillgänglig på alla populära enheter. Och du kan använda NordVPN-apparna på upp till 10 enheter samtidigt med bara en prenumeration. Det är väldigt generöst.

Överraskande, där de/vi/du/ni är nej VPN beter sträckningarna tillgänglig. Och NordVPN pengarna-tillbaka garanti är inte bra heller: bara sju dagar.

Allt som allt är NordVPN en solid VPN för privatlivet. Torrenters och Kodi fans bör allvarligt överväga det. Men streaming fans bör välja en av de andra fyra VPN rekommenderar vi. Men vill du se ett bra erbjudande på detta så finns det på snorbilligt.se.

För en mer djupgående utseende, läs vår fullständiga NordVPN recension.