IPTV, efter böterna här är en annan stor risk för den berömda “pjäs”

Olaglig IPTVS-teknik fortsätter att vara mycket populär i hela landet. Många människor i dessa dagar är fulla av sportevenemang, med Champions League och Europa League håller bordet, med olaglig streaming som det viktigaste alternativet till en vanlig Sky abonnemang.

IPTV, de som använder olaglig streaming nu också riskerar fängelse

I princip har VERKSAMHETEN iIPTVS krympt under de senaste veckorna. Tack vare myndigheternas ingripande var det också möjligt att eliminera de nätverk som sände signalen från satellitkanaler i italienarnas hem.

Siffrorna säger att, till skillnad från förra året, under dessa första månaderna 2020 antalet aktiva bitar har minskat exponentiellt. Samtidigt stängdes också alla de webbplatser som användes för att sända Dreamfilms på internet.

För att motivera valet av IPTV för många människor fanns det en rent ekonomisk tilldelning. Med olaglig streaming, i själva verket fanns det möjlighet att spara en bra summa pengar jämfört med en vanlig prenumeration med Smart-tv.

På senare tid har dock denna motivering också misslyckats. För första gången har stora böter faktiskt utdömts mot alla användare. De som använder IPTV-systemet kan riskera böter på upp till 30 tusen euro.

Men faran i vissa fall kan vara ännu dubbel. Eftersom detta är ett verkligt brott förväntas användarna också fängslas, från minst sex månader till högst tre år.