Här kan du köpa e-cigg billigt i Sverige

Vi har nu hittat en e-cigg butik som säljer ecigaretter och ejuice skit billigt – och bäst av allt är att det skickas direkt från deras lager i Sverige.

Anledningen till att jag hitta denna butik som heter Vape.se var att jag sökte på att sluta röka. Jag har länge funderat på detta med att sluta röka min giftiga pinnar, och försökt har jag gjort ett ental utan framgång.

Därför väljer jag e-cigg istället för nikotin ploster.

Jag har testat plåster med nikotin innan men det har tyvärr bara funkat ett kortare tag, sedan har jag varit tillbaka på ruta ett igen. Men något du borde testa är Acid, Alien Fual, Anarchist, Bazooka, Bryggd, Cali, Candy King, Chuffed och Coffee Time.

Jag tror att det har och göra med att jag också måste få röka på något för att stilla behovet, det här med rökning är ju trots allt också en social grej som är svår att bli av med behovet.

Därför tänker jag att en e-cigg fyller båda behoven med nikotin begär, och att få det sociala med att få röka på något.

Eftersom att det är billigt med att köpa e-cigg från Vape.se så är det helt klart värt att testa.

Jag börjar med ett startkit till att börja med.

Ett e-cigg startkit eller startpaket är ett billigt alternativ som går på någon hundring. Man behöver också köpa en e-juice till den och en sådan kostar ca 59 kr Vape.

En mer avancerad vape mod kostar mer än en billig e-cigg, och gör åt mycket mer e-juice i tanken. De mer avancerade elcigaretter är skapade för att ge mer ånga.

Eftersom det inte är en vejpare jag tänker bli som trixar med ringar från min ecigg så är ett startkit helt perfekt. Du kan köpa allt detta på VapeSweden och Jooz men också Peoplesmoker.se och Vape.

Så mycket mindre farligt är elektroniska cigaretter för hälsan.

Elektroniska cigaretter är mycket bättre för dina lungor än vanliga cigaretter. Eftersom att en e-juice inte innehåller farliga ämnen som kära så skadar det inte på samma vis.

Naturligtvis är nikotin inte direkt nyttigt och är beroende framkallande, men jag väljer ändå mycket hellre en e-cigg istället för vanliga cigaretter.

5 anledningar till att välja e-cigg:

 1. Ecigaretter är billigare
 2. De smakar bättre
 3. Man luktar bättre
 4. E-cigg skadar inte lungorna
 5. Man kan blåsa ringar

Här hittar du bästa startkit med e-cigg

Som jag tidigare skrev så har jag själv tänkt att köpa mina ecigg online från Sheepy. Jag bor tyvärr inte i vare sig Stockholm, Göteborg eller Malmö där ecigg butiker som Cigoteket finns.

Naturligtvis hade det varit trevligt att kunna få gå in i riktig vape och e-cigg butik och testa lite först innan msn köper, men jag vill ju inte heller åka över hela Sverige för detta.

Sheepy har en bra e-cigg butik online och har snabba leveranser, så det får duga för mig vid första köpet i vårt fall.

Här hittar du fler ecigg butiker på nätet:

 • Cigoteket.se
 • Vape.se
 • Elekcig.se
 • Vapes.se
 • VapeNation.se
 • Cigge.se

Det finns naturligtvis vis många fler och det finns bokstavligen talat fler e-cigarett butiker i Sverige än de som röker dem.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.