Säng försäljning

Förutom att navigera genom alla butiker, produkter och priser på sängar är det viktigt att känna till ‘sängförsäljning’. Här är några vanliga exempel på försäljning inom sängbranschen:

Kalenderhändelseförsäljning (t. ex. Boxing Day Sale) Stocktake försäljning Procent av försäljningen (t. ex. 50% rabatt) Dollar belopp försäljning (t. ex. få $ 200 Rabatt) ‘Alla storlekar av släta sänggavlar och madrass till priset av en enda’ försäljning

Så mycket som dessa försäljningar skapar ett attraktivt incitament att köpa sängar, kan du vanligtvis förhandla om ett ‘försäljningspris’ (i butik) när som helst på året. Om en madrass har ett pris på säg $2999 och inte är till salu bör du kunna förhandla minst 30-40% detta pris på knappade sänggavlar, vilket innebär att du kan få madrassen för i värsta fall $2000. I många fall kan du till och med förhandla om cirka 50% rabatt på detaljhandelspriset på sänggavlar.

När det gäller att köpa en madrass online är priserna mycket mindre förhandlingsbara men vi kommer att diskutera skillnaden mellan att köpa online och från en butik i nästa avsnitt nedan tagel bäddmadrasser.